O nas

Z našimi izkušnjami, znanjem in doslednostjo vam želimo pokazati, da ni smisel računovodstva zgolj samo knjiženje papirjev in oddajanje obvezne dokumentacije državni upravi. Pokazati kako računovodja postaja vedno bolj pomemben dejavnik za uspešno poslovanje podjetja. Računovodja nastopa v vlogi davčnega svetovalca pri vsakoletni davčni bilanci, postaja finančni svetovalec pri kontaktih z banko, predvideva poslovna gibanja v prihodnosti kot poslovni svetovalec, pomaga pri izobraževanju podjetniku pri razumevanju in večji učinkovitosti poslovanja podjetja in s tem pomaga pri večjem uspehu na vseh področjih. Pokazati in dokazati, da smo več kot samo računovodski servis za knjiženje papirjev in oddajo bilance ter kako s pomočjo našega znanja transformirati in dvigniti nivo poslovanja do večjega uspeha.

Tudi v prihodnosti želimo zagotavljati zanesljive storitve na najvišjem nivoju, jih nadgrajevati ter ostati prva izbira za vse, ki potrebujete zaupanja vrednega partnerja, s katerim je vaša pot do uspehov še hitrejša.

Zakaj izbrati nas?

Za zagotavljanje kvalitetnejših računovodskih storitev in boljše odzivnosti, sodelujemo še z nekaj izkušenimi in priznanimi računovodskimi strokovnjaki/strokovnjakinjami. Naše storitve koristi že preko 100 zadovoljnih strank in število le teh še raste.

S svojo mladostno zagnanostjo ter pomočjo izkušenih računovodskih strokovnjakov poskrbimo za hiter, zanesljiv in kvaliteten odziv.

S strankami ohranjamo profesionalen odnos, na katerega lahko računate. Kljub profesionalnem odnosu pa je vzdušje v našem računovodskem servisu zelo sproščeno in prijazno.

Priporočila zadovoljnih strank:

,,Računovodski servis Slavič s.p. je zares prijetno družinsko računovodstvo, kjer se stranki popolnoma posvetijo. Z njihovimi nasveti in pomočjo se je poslovanje podjetja očitno izboljšalo.”

BBB Catering, Žiga Ukmar s.p.

Ne odlašajte. Prepričajte se sami in pošljemo vam brezplačno ponudbo!

Pokliči me